Koodileirit 2018 – Pikku-Syötteen nuorisokeskus

Haluaitsitko lapsellesi tai perheellesi erilaisen loman?

Lähtekää tunturimaisemiin vaeltamaan ja maastöpyöräilemään. Lapset voivat viettää osan aikaa päivästä koodileirillä kavereiden kanssa. Perheelle löytyy monenlaista yhteistä tekemistä Syötteen alueen kesätarjonnasta. Kaiken muun hyvän lisäksi tuohon aikaa kypsyvät myös marjat mm. lakat metsissä.

Datasepän koodikoulu järjestää koodileirejä yhteistyössä Pudasjärven Pikku-Syötteen Nuoriso- ja vapaa-ajan keskuksen kanssa. Leirit ovat elokuun alussa, kun perheet vielä lomailevat.  Mitä koodaus on? LUE TÄSTÄ, jos vähän epätietoisuutta.

Mitä teemme leireillä?
Leireillä koodaamme tietokoneella ja ilman, unohtamatta ulkoilua ja vapaata oleskelua kavereiden kanssa. Leirien koodaustehtävät sopivat hyvin tytöille ja poijille. Leirille voi tulla lähtötasolta nolla, mutta haastetta annetaan myös jo aiemmin koodausta harrastaneille!

Pikku-Syötteen koodileirit ovat päiväleirejä eli majoitus on varattava erikseen. Kysy myös mahdollisuutta majoittua vaikka koko perheellä Pikku-Syötteellä. Majoitus tiedustelut myyntipalvelu@pikkusyote.fi  tai 08 815 4000

Leirien ohjaaja on toiminut ohjelmistosuunnittelijana n.20 vuotta, ja vuodesta 2014 lähtien hän on ollut mukana opastamassa lapsia ja nuoria koodauksen maailmaan.

Pikku-Syöte (=Pudasjärvi):

 

NETTI-ILMOITTAUTUMISEEN pääset tästä linkistä!

Ilmoittautuminen päättyy 15.6.2018 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s